Noordeinde 124 F

Lekker rauw

Ga terug
Noordeinde 124 F
Oppervlakte 150 m2
Huurprijs €140- per m2 per jaar excl. BTW/excl. servicekosten
Huurtermijn 5 jaar plus 5 optie jaren
Parkeren Gratis voor de deur
Oplevering Per direct
Bijzonderheden Turn Key

Omschrijving

Omschrijving

OP DE GRENS VAN AMSTERDAM EN WATERLAND CIRCA 152M2 KANTOORRUIMTE TE HUUR, NOORDEINDE 124-F TE LANDSMEER.

Locatie/ omgeving:
Bedrijvenpark Noordeinde is gelegen in Landsmeer op circa 5 autominuten van ringweg Amsterdam Noord. Het bedrijvenpark is de afgelopen decennia ontwikkeld tot een volwaardig bedrijventerrein midden in een groene omgeving. Het bestaat uit 24 verhuurbare eenheden waarvan 8 kantoorvilla’s. Voor de gebruikers geven de objecten een prettige en sfeervolle werkomgeving. Ieder object op dit terrein heeft zijn eigen identiteit. Zo zijn hier ruimten met een zakelijke, industriële, creatieve of rustgevend uitstraling ontwikkeld. Hier wordt werken gecombineerd met ontspanning door de ligging aan een park en aan het water. Er zijn voornamelijk creatieve en ICT bedrijven gevestigd. Daarnaast biedt het ook plaats aan een installatie- en kledingbedrijf.

Object:
Het betreft een representatieve vrijstaande kantoorvilla die recent is gerenoveerd. Middels de royale entree op de begane grond vind u toegang tot een ruime kantoorruimte, tevens bevind zich een gescheiden toiletgroep op de begane grond. Op de eerste etage bevind zicht twee ruime en lichte kantoorruimtes. Op de entresol bevind zich de volledig uitgeruste keuken. Het gehele object kenmerkt zich door een ruimtelijk gevoel en veel lichtinval dankzij de vele ramen. Daarnaast is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid op het terrein bij de kantoorvilla.

Opleveringsniveau is turnkey.

Bestemming:
De bestemming is kantoorruimte.

Verhuurbaar vloeroppervlakte:
Circa 152m2

Voorzieningen in de omgeving:
• groen park
• water

Opleveringsniveau en voorzieningen:
• voorzien van systeemplafond met inbouwlichtarmaturen
• keuken met inbouwapparatuur
• krachtstroom
• vloerverwarming
• brandslanghaspel / rookmelders
• elektrisch verwarmingssysteem
• toiletruimten
• kabelgoten ICT
• airconditioning
• alarminstallatie
• volledig gestoffeerd
• gratis parkeren

Parkeren:
Er bevinden zich voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bereikbaarheid:
Middels openbaar vervoer bent u binnen een halfuur op Amsterdam Centraal, via bus 319 en de vernieuwde verbinding met de Noord/Zuid-lijn. Met de auto bereikbaar via de ringweg A10-Noord, afslag S117. Centraal gelegen tussen Amsterdam en Waterland.

Huuringangsdatum:
In overleg

Aanvangshuurprijs:
De huurprijs bedraagt €1.750,- per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Servicekosten:
De servicekosten ten behoeve van het periodiek onderhoud CV installatie, buiten verlichting terreinonderhoud, park onderhoud, groenonderhoud en het begaanbaar houden van de wegen en voetpaden bedragen € 15,- per m2 exclusief btw. Voor het verbruik van gas, water en elektra zal huurder met de betreffende NUTS bedrijven rechtstreeks contracten afsluiten.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar. Anders is bespreekbaar.

Aanvaarding:
In overleg, doch spoedig.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.