Bedrijvenpark

Genieten is ook werken

Bedrijvenpark Noordeinde biedt u een inspirerende werkomgeving. De gemoedelijke sfeer, de natuur, het aangrenzend recreatiegebied.

Nuttig op een mooie dag uw lunch op een van de banken onder de bomen of geniet van het uitzicht over het water. Maar ook het werken vergeten wij niet. De dynamische bedrijfssfeer door de diversiteit van ondernemers, geeft het bedrijvenpark het unieke karakter. Toonaangevende bedrijven zijn bij ons op het bedrijvenpark gevestigd.

Onderscheiden

Als ondernemer wilt u de zaken op eigen wijze of eigenwijze manier aanpakken. Natuurlijk. Als bedrijf wilt u zich onderscheiden. En dat begrijpen wij! Onze kantoor en bedrijfspanden onderscheiden zich in sfeer, karakter en uitstraling. Zodat u uw bedrijf op uw unieke wijze kan profileren.

Bedrijvenpark Noordeinde is met een directe verbinding met de A10, A7 en A8 ideaal gelegen.

Het bedrijvenpark is ook groen bereikbaar. De fietsroutes zijn uitmuntend en de bushalte is gelegen voor het bedrijvenpark.

Landsmeer is van oorsprong een dorp van pluimveehouders. Een
ondernemend dorp met veel handelsactiviteit. Bedrijvenpark Noordeinde is een bedrijvenpark dat de afgelopen decennia is ontwikkeld tot een volwaardig bedrijventerrein midden in een groene omgeving. Wat 40 jaar terug gestart is als één gebouw waar een pluimveebedrijf was gevestigd is momenteel uitgegroeid tot een bedrijven terrein met 24 verhuurbare eenheden waarvan 8 kantoorvilla’s. Ieder object op dit terrein heeft zijn eigen identiteit. Zo zijn hier ruimten met een zakelijke, industriële, creatieve of rustgevend uitstraling ontwikkeld. Wat voor de gebruikers een prettige en sfeervolle werkomgeving is. Op dit bedrijventerrein wordt werken gecombineerd met ontspanning door de ligging en grenzend aan een park, gelegen aan het water met de mogelijkheid van het gebruik van een gemeenschappelijke aanlegsteiger voor uw boot.
Op bedrijvenpark Noordeinde zijn voornamelijk creatieve, ICT bedrijven en administratiekantoren gevestigd. Daarnaast
biedt het ook plaats aan een installatie-, keuken en kledingbedrijf.